Ut med det gamla och in med det nya!

april 1st, 2013

Eftersom det äntligen har blivit vår sätter jag ner priset på ett helt gäng mössor! Jag behöver tömma förråden lite, och så kommer jag att ändra modellen litegrann på kommande mössor (de kommer att breddas en aning för att stämma bättre i storlekarna). Även fast solen börjar värma små smått behövs det något som skyddar huvudet mot de fortfarande ganska kalla vindarna så passa på att fynda!

Hittar du en mössa du vill ha, skriv en kommentar till det inlägget så är det enkelt att veta vilken mössa du menar. Självklart får Samvetet 20 kr per såld mössa även fast priset är sänkt. De behöver mycket bidrag nu till vår och sommar när det föds många små kattungar som behöver tas om hand. Vill du stödja Samvetet på annat sätt än att köpa mössor, besök www. uppsalakatthem.com och se hur du kan hjälpa till!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>